Operett műsorral kezdődött az ŐSZidő rendezvénysorozat Sajókazán

A Sajókazai Őszikék Nyugdíjas Egyesület ŐSZidő címmel indított rendezvénysorozatot Sajókazán. Októberben három programra várják az érdeklődőket.

Az első alkalomra október 14-én került sor a Radvánszky Béla Művelődési Ház és Könyvtár színháztermében. A szervezők e napra egy kedvelt műfajjal, operett műsorral várták az érdeklődőket. A fergeteges gála fellépői Zamatóczky Floriána és Rózsa Krisztián, a Miskolci Nemzeti Színház művészei voltak.

A vendégeket Zsúdel Gáborné, az egyesület elnöke köszöntötte. Mint emlékeztetett rá, októberben köszöntik az időseket E sorozat az ő tiszteletükre, köszöntésükre is készült, melyre a NEA támogatásával kerül sor.
Ezt követően Gergely Józsefné szavalata következett, mellyel a szépkorúaknak üzent.

A köszöntő és a szavalat után következett a vidám, humorral átszőtt, hatalmas sikert aratott operett műsor. Az előadás sikerét a hatalmas vastapsok jelezték, valamint az, hogy sok dalt a fellépőkkel együtt énekelt a közönség.

A rendezvény végén Zsúdel Gáborné megköszönte a művészek előadását, invitálta a közönséget a következő két rendezvényre is. A település polgármestere pedig ajándékkal kedveskedett a művészeknek.

A galéria a képre kattintva tekinthető meg.

Egy bányász régió